Case: Dør- og vinduesmontering i Hvidovre

Hos vores kunde i Hvidovre monterede BW Byg her en række forskellige vinduer og døre som del af et større udskiftningsprojekt.

Arkivfoto: Hvide vinduer fra Jydsk Vindueskompagni

Kunden fra Hvidovre stod i sit parcelhus og var ved at være godt træt af de gamle vinduer og døre fra 1976. Elementerne var utætte og svære at åbne og lukke, og derudover var de ikke energimærkede, hvilket kunden gerne ville have, de nye skulle være.

Kunden kontaktede derfor Jydsk Vindueskompagni, og valget faldt hurtigt på lydisolerende vinduer samt facade- og terrassedøre. ”Rådgivningen var god, og det gik godt med at få rettet og tilpasset tingene”. Stilen, som kunden valgte, skulle passe til huset, og derfor faldt valget på blandt andet topstyrede vinduer, som ville holde den røde tråd i parcelhuset.

Efter at kunden havde fået alle sine elementer rettet og tilpasset, blev BW Byg kontaktet, som med stor glæde ville forny parcelhuset i Hvidovre med nye og flotte elementer. Kunden aftalte med BW Byg, at monteringen ville stå færdig i løbet af en uge, og denne aftale blev overholdt. ”Det gik hurtigt”, som kunden udtaler.

Efter at huset var blevet fornyet med nye elementer, gik BW Byg en runde omkring huset, hvor stumper og stykker blev samlet op, så alt var rent og fint. Kunden snakker også om BW Bygs montører, som han synes var meget venlige og var gode til at komme med råd, når han havde brug for det.

Efter at BW Byg har monteret de nye elementer, kan kunden nemt mærke de mange fordele ved at få nye vinduer og døre fra Jydsk Vindueskompagni. De gamle elementer var mørke indvendige, og derfor udtrykker kunden en stor forandring visuelt: ”Det er blevet meget lysere”.

Om projektet

  • Opgave: Vindues- og dørmontering
  • Produkter: Døre og vinduer i træ med lydglas
  • Sted: 2650 Hvidovre
  • Udført: Maj 2016

Både på Sydsjælland og i Storkøbenhavn kan vi udføre tømrerarbejde inden for alle kategorier. Kontakt os, hvis du behøver hjælp til dit næste byggeprojekt.