Vi tilbyder

BW Byg har et bredt repertoire af kompetencer inden for forskellige områder. Vi har både erfaringen og kapaciteten til at varetage såvel store som små projekter af forskellig karakter.

Læs mere om vores primære arbejdsområder på de følgende sider:


Vi udfører alle de gængse opgaver inden for tømrerfaget. Hvad enten du har behov for indvending renovering af et hus, taglægning eller en større ombygning, kan vi stille ekspertise og kompetent arbejdskraft til rådighed.

Klik for at læse mere.

Vi har stor erfaring med montering af flotte og funktionelle garageporte fra Crawford. Der er utallige muligheder for at give porten et personligt præg hvad angår farver, håndtag, vinduer osv., så vi kan tilbyde en individuel løsning, der passer til netop din stil.

Klik for at læse mere.

Vi kan montere tidssvarende solcelleanlæg, der producerer strøm, som både er miljørigtig og økonomisk. Investeringen betaler for sig selv på sigt, og du vælger selv, hvor stor en del af din elregning, der skal flyttes til solenergi.

Klik for at læse mere.

Vi forhandler og monterer et bredt udvalg af flotte og funktionelle gardiner, markiser og persienner fra danske Faber. Uanset dit ønske kan vi hjælpe med at finde en tidssvarende løsning, der passer til netop din stil og fuldender helhedsindtrykket.

Klik for at læse mere.